Jelen na stopě

Když dva dělají totéž, není to totéž

Prezident Miloš Zeman. Premiér Petr Fiala. Vedle sebe s krátkými projevy. Pohled, který není často k vidění. Jejich příznivci i odpůrci mohou porovnávat. Zaměřili jsme se na momenty, v čem se pánové liší. Pan premiér k projevu potřebuje desky, z nichž čte. Pan prezident mluví spatra. Rozdíl je patrný i v tom, co říkají.

3 komentáře: „Když dva dělají totéž, není to totéž

  • Výborný rozbor, ale oba ztratili primární důvěru. Prezident v covidhysterii a Fiala, to je maňásek.

    Reagovat
  • Modrý jelen:
    Milý pane Bohuši, děkuji Vám za opět skvělý rozbor. Pan prezident se snad navrací do starých kolejí, kdy se nebojí projevit svůj názor. Na přelomu a zpočátku roku ustupoval snad z nějakých obav z někoho, ale rozhodně to nebyl on, jak ho známe – přímý, rovný, neberoucí si servítky.
    Mimochodem jsem velmi ráda, že jsem před časem objevila Váš kanál a bylo to paradoxně po Vašem vysílání na Slovensku u pana doktora Bukovského, kdy jste o tomto svém kanálu mluvil. Všechno se krásně propojuje.
    Ještě malá poznámka – rozhovor s paní právničkou Zwyrtek Hamplovou, jak jste říkal na Tv Bureš, Vám zrušil YT pravděpodobně proto, že paní Hamplová je uvedena v seznamu dezinformátorů na čelních místech, neboť neúnavně neustále někam píše, upozorňuje na lži a nepravosti, podává žaloby a trestní oznámení, což se vládnoucím elitám příliš nelíbí a obtěžuje je to.
    Děkuji Vám za vše. Hanka

    Reagovat
  • Promiňte, ale pokud se člověk podívá na Fialu, tak nevidí žádný obsah. Tento člověk ani nevím jakým způsobem získal titul profesor, vždyť je to zcela prázdná nádoba a dle jeho vlastních slov, jeho projevy schvaluje jeho manželka, ona je první aplaudér. Těžko se mi dívá na tohoto člověka a jeho suitu ve vládě. Zatím jsem nezažil, aby tento člověk řekl něco co má nějaký obsah, on si užívá čas na výsluní a nevnímá kolem sebe absolutně nic.

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *