Jelenovy lázně

Nikdo ho neviděl, ale věříme, že ho máme?

Vir jako fantom? Existuje nebo neexistuje? Žijeme v nejdynamičtější době za posledních 2 000 let, přijde zásadní obrat k lepšímu? Kamala Taris, David Šubík, Pavel Kamas. Resetheus a Radix.

54 komentářů: „Nikdo ho neviděl, ale věříme, že ho máme?

  • To byla pecka👍🙏🇨🇿
    Věřím, že něco nastane už v tomto roce. Hodně lidí se probouzí, ale taky ještě tvrdě spí. No uvidíme✌️

    Reagovat
        • To mate pravdu, ale obavam se, ze o oponenturu neni ze sveta mainstreamu zajem.

          Neverim tomu, ze by lidi z Resetheus odmitli diskutovat na kteremkoliv verejnem miste.

          Reagovat
  • Děkuji Petru Bohušovi za odvahu zabývat se tímto tématem a účastníkům diskuse za hledání odpovědí na důležité otázky. Věřím, že to spustí lavinu pravdy :-).

    Reagovat
      • Bohuzel, bydlim ve Francii a rumble je zde cenzurovany. Nebyla by zde nejaka miznost rozhovor umistit na odyssee?

        Reagovat
  • „Dáma a Páni“ , po zhliadnutí tohto videa vo mne „vzplanula“ potreba vyjadriť sa. A to konkrétne k blahodárnemu pocitu (ktorý u mňa vyplával na povrch…), z dôvodu kumulácie štyroch diskutujúcich osobností, znamenajúcich pre mňa etalón ,,človečenstva a zdravého rozumu“, na ceste za hľadaním pravdy v zmysle dobra vo všeobecnosti… Ďakujem Vám za to, … „a nech sa nám všetkým darí“…
    Zdraví Majo Agafon.

    Reagovat
  • Jednotnost světa při řešení pandemie byla děsivá. A krajně podezřelá.

    Soňa Peková zkoumala vir kovidu, i jeho genom. I mutací. Té bych se na vaše otázky ohledně existence viru zeptala.

    Reagovat
    • Evo, již kdysi prohlásila česká vědkyně Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc., že mutace mj. vznikají i očkováním. V některých starších časopisech z 80. let., je doslovně napsáno, že každý živý organismus při změně svých životních podmínek, mění své vlastnosti, tedy – mutuje. Za změnu životních podmínek si tedy dosaďte i injektování tzv. vakcín, ale i další vlivy, které nás v životě provází.

      Lékařská virologie je jen globální nástroj, kterým lze ,,donekonečna“ děsit a parazitovat na lidech. A navíc s tímto nástrojem, úzce souvisí i vakcinační byznys. A to, co tvrdí z nějakého důvodu Soňa Peková, už netvrdí jiní vědci.

      Např. zde máte i jiný názor a odpovědi od českého biochemika.
      https://www.vitsyrovy.cz/2021/12/17/jak-je-to-s-nakazami/
      https://www.vitsyrovy.cz/clanky/

      Reagovat
  • Pavel Kamas absolutní proti systémová legenda která se nebojí otevřít Pandořinu skříňku a nazývá věci tak jak jsou, kdo ho sleduje, má vše ověřeno-odzdrojováno (s odkazy na nejrůznější zdroje). Je to Česká legenda stejně jako Marián Magát na Slovensku. Všem vřele doporučuji jeho Časopis co nemá na EVROPSKÉ scéně obdoby RADIX®️
    ❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗👌👍👌👍👌👍👌👍👌👍
    ❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗

    Reagovat
      • Opravdu si pane Bohuši sednete k jednomu stolu s antisemitou a popíračem holocaustu Pavlem Kamasem? Nebo snad nevíte, kdo je Pavel Kamas? To, že někdo tvrdí, že viry neexistují, je mi ukradené (byť ta dotyčná nemá ani základní znalosti biologie nebo chemie), za tím nejsou milióny mrtvých, ale v případě odporného primitivního antisemitismu je to naprosto za hranou.

        Reagovat
  • Jojo, viry samozřejmě neexistují. Obrovská škoda, že to nevěděli Aztékové v 16. století, že ty neštovice jsou jen big pharma podvod.

    Jako vážně, takovými idiotskými názory, které jsou naprosto zbytečné a ničemu nepomůžou, pouze degradujete svou jinak výbornou práci v nabourávání systému, kde si to zaslouží

    Reagovat
    • Kde berete jistotu, že neštovice je záležitost virů?

      Reagovat
      • Ten článek je komická snůška blbostí a demagogie.
        Vlastně tvrdí, že:
        1) Bylo nemožné převést zárodky nemocí přes oceán
        2) Křesadlovými puškami a meči pár stovek/tisíců Evropanů zmasakrovalo miliony bezbranných mírumilovných domorodců.
        Víte, první plavba Kryštofa Kolumba na Hispaniolu trvala 60 dnů. Ostatní byly jen a jen kratší. Inkubační doba pravých neštovic je velmi dlouhá, mezi 1 a 3 týdny. Takže je zcela možné, že si ten virus postupně předali členové posádky mezi sebou. Zejména když plulo více lodí.

        Takže abychom se tím nejbizarnějším způsobem vymezili vůči mainstreamu ve věci viru, přijmeme ten nejhorší mýtus o tom, že Evropané jsou ztělesněné zlo a násilí 😀 😀

        Reagovat
        • Kdyz neni dukaz o existenci „smrtelneho viru“ stareho 3 roky, tak misto jeho dolozeni vypustim jedovatou slinu a jako „dukazny“ material si vezmu udalost ze 16. stoleti.

          Historici se neumi domluvit kolik lidi umrelo v Jugoslovanske valce z 90. let, ale maji jasno ze v 16. stoleti umrelo miliony Azteku 🙂

          Co kdyby jste to vzal pekne poporadku? Prineste dukaz, ze existuje „SARS-COV2“, to je ted horka zalezitos a nemelo by byt nejmensim problemem to dolozit. A pak zacnete s tim tezsim ukolem a to dokazovanim „nestovic“.

          Reagovat
          • Nevím proč mi sem cpete Sars Cov2, já o něm vůbec nemluvil. Ale jelikož už v lednu 2020 zveřejnili Číňani genetickou sekvenci toho viru, kterou si může kdoholi najít, takže jeho existence není zas taková záhada. Nejsem na to expert, takže o tom mluvit
            Prozradím vám ovšem tajemství, klidně můžete být proti rouškám, lockdownům atd, aniž byste ze sebe dělal blbce tím, že budete zpochybňovat vysoce odbornou práci lidí chytřejších než vy v oboru kterému nerozumíte. To se nevylučuje.

            Jinak spojení „miliony Aztéků“ se používá právě proto, že ten přesný počet nikdo nezná a pracuje se s dobovými prameny, které nejsou často spolehlivé.

          • Jinak co se týče neštovic, proč bych je měl dokazovat? Po mnoho staletí to byla velmi rozšířená nemoc. Poslední člověk na ně zemřel ještě v roce 1978, a to fotografka Janet Parker.

    • Myslím si, že viry existují a byly prokázány. Jinak souhlasím, že s Covidem to byla politicko-mocenská záležitost.

      Reagovat
      • Kdy a kde byly prokazany, coz znamena za a) izolovany ze sekretu nemcneho cloveka a za b) ukazano, ze zpusobuji nemoc

        Reagovat
  • Jehovisté z Resthehe dokáží penetrovat úplně všude. A dostali i Modrého Jelena. Pan Modrý jelen pouze demonstruje svoji ochotu utlouct v sobě poslední zbytky kritického myšlení výměnou za za jakoukoli cenu příjemně strávený rozhovor a pár pochvalných komentářů. Nejsou tu poprvé, není to náhoda. Tragédie. A konec vyhlídek na jakékoli vážnější vyšetřovaání kovidu, jestli oposcéna naskakuje na tohle…

    Reagovat
    • Prozradíte nám, kam jste se všude penetroval vy mimo viditelně v diskuzích zde? „Nevoní“ vám informace nebo lidé z videa? Váš názor jsem se nedozvěděl, pouhý bezduchý pokus o dehonestaci. Jiný názor vám nikdo nebere. S diskutujícími souhlasím. Neskrývám, že sdílím stejný názor. Zároveň děkuji Modrému jelenovi a diskutujícím za dobrou práci.

      Reagovat
      • Dokud bude poukazování na odklon od kritického myšlení a kladení otázek v této věci uváděn jako „pokus o dehonestaci“, tak není naděje na vyšetření jakýchkoli kovidových zločinů. Diskreditací rozumu a oddáváním se takovému tomu medovému souhlasu a oddanosti, se rozkládá to jediné na co je lze dostat. To je to co mi nevoní. A to je to, co se děje. Diskreditace opoziční, potažmo vlastenecké (protože tam je nasáli taky) síly.
        Jinak jsou mi ukradení, ať už jako „osobnosti“, nebo ty jejich „informace“. Ať si troubí do světa co chtějí „Země je placatá, viry neexistují, atomové zbraně neexistují“ – jejich boj.

        Reagovat
        • Obvykle doplneni o placate Zemi, aby se dostalo argumentum vaznosti. Jenomze ti, co hovori o placate Zemi jsou stejni jako Ti, co mluvi o virech. Ani pro jedno nenaji dukazy.

          Reagovat
  • Nádhera. Velmi inspirativní. Děkuji všem!

    Reagovat
  • Obávám se, že viry prokázané jsou. Na CO tedy umírali ti lidé v Lombardii a i jinde????
    Pane Bohuš vy jste tak moc hodný a slušný člověk – nevěřte každému jen proto, že stojí proti……
    Prosím znovu nevěřte jim.

    Reagovat
    • A kdo to tvrdí? Každý kdo je dobře pravidelně zaplacen ,,majitelem farmaceutického průmyslu a ministerstvem zdravotnictví. Soory, ale myslet si, že člověk je továrnou na výrobu mRNA či DNA toxinů, které mohou druhého zdravé ho zabít, je hloupost.
      Skutečne jedy či toxiny najdete ve vojenských laboratořích a farmaceutickém průmyslu.

      Reagovat
    • Na co lidé umírali? Nocebo efekt. Zjednodušeně řečeno, zemřeli strachem.

      Reagovat
    • Umirali na nemoc, spatnou peci ci vubec zadnou a na strach. většina prestarlych lidi, na praskach. Bergamo je zname svou tristni situaci s peci. O kousek dal neumiral nikdo, patrne se tam ty chytre nanocastice nedostaly.

      Reagovat
  • Výborná kvalitná debata , sledujem vás z francuzska 😊 to poteší a dáva fakt nádej že sa to kolektívne povedomie v dobrom zmysle slova prelomí. A nezabúdajme na jednu pozitívnu vec, že keď sa niekto prebudí a prejde ku nám, ten sa už nikdy k starému systému nevráti. Takže ten preliv ľudí je stále iba týmto “dobrým” smerom 🙂

    Reagovat
  • Pro věřící virology amatéry : seznamte se s prací např. Stefana Lanky Dr. rer. nat., Dipl. biol. a přijmete fakt, že existence viru jako takového nikdy nikým vědecky prokázána nebyla (Kochovy postuláty). Jedná se čistě o víru. Virologie dodnes nemá jasno, jestli je ten jejich vysněný vir živý organismus nebo neživý mechanismus. Asi proto, že ho nějak neumí izolovat a řádně vědecky prokázat.

    Reagovat
    • A vy jste nevěřící virolog expert? Čo si predstavujetě Kefalín pod takýmto pojmom, vědecky prokázat?
      Vědecky se neprokázala ani evoluce kupříkladu, proto je nazývána jen jako teorie. Přesto se bere jako platný jev, pro který existuje mnoho důkazů. Proto jsou i pojmy jako hypotéza, teorie, paradigma, axiom.

      Mně naopak přijdou jako věřící lidé ti, kteří jsou proti systému prostě z principu a když se na jejich stranu postaví nějaký osamocený, často neznámý či zdiskreditovaný akademik, tak si řeknou: „Ha, já to věděl, vy ovce!“ Asi jako s vylhanou studií doktora Wakefielda o spojitosti očkování s autismem.

      Reagovat
      • Jo ale tam rozdíl je. Vir je podle lékařů hmotný. Díky němu se přece mění fyziologii člověka. Evoluce je nehmotná. Je to pojem. Stejně jako to ostatní.

        Reagovat
  • uz sa ti ulavilo nacik? machruješ , vyťahaješ sa a ponižuješ inych, to ako spravnemu SSsakovi ide najlepsie
    ale pre istotu si moj status vymazal ty hrdina
    však si kladne mohol za Heilovať, však by nebolo nič nove u teba, ale gule na to nemaš….

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *