Jelen na stopě

Není demonstrace jako demonstrace

O demonstracích je potřeba informovat, jak chceme, abyste si o nich mysleli, co potřebujeme. Šišky z lesa: Pavlovi jako ze žurnálu, ekonomka Švihlíková má o zábavu postaráno. Na závěr postřehy bojovníka starosty.

4 komentáře: „Není demonstrace jako demonstrace

  • K čemu jsou demonstrace, jimž se politici vysmívají. Naprosto k ničemu, demonstrovat se musí silou aby ti proti nimž ta akce je se třásli strachy.

    Reagovat
  • Pane Bohuši,
    jste opět vynikající. Minimalismus. Každé slovo trefa do černého.
    Děkuji.

    Reagovat
  • Tu (proti)Českou Televizi jsem odhlásil před 3 lety a více než 6 let jsem tu žumpu neviděl. Naposledy, když ráno, po volbách v USA, ve studiu všichni truchlili, málem plakali nad vítězstvím Trumpa. Tehdy jsem si řekl Dost! Už se nehodlají ani přetvařovat. A vidím, že od té doby změna stále jen k horšímu. Stačilo pár vteřin a mám zase dost na další 3 roky. A věřím, že k podobnému názoru postupně dojde každý. Jen někdo pochopí dříve, a někomu to trvá déle. Už nerozumím, jak toto může dnes ještě někdo konzumovat a necítit se tím uražený. Je mě přes 50 let a jen pouhých 10 let (po r. 89) ta bedna vysílala relat. objektivně. Zbytek času sloužila jen jako ubohá propaganda vládního režimu, i když před totáčem alespoň přispívala na relat. kvalitní filmovou tvorbu a sport. Dnes už ani to. Odporný podnik. Pracovat bych tam nechtěl za žádné peníze.

    Reagovat
  • Jak zachránit ČR a vyhnat vládní Škůdce. Jak se jim bránit. Volby už chtějí změnit tak,aby je mohli ovlivnit.V dalších volbách pak nemáme šanci na změnu.

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *