Tajemství jelena

Zuberecké chodníčky. Setkání alternativních médií, odborníků, Čechů, Slováků, Moravanů…

ČLÁNEK – POZVÁNKA

Přeji Vám hezký den a srdečně vás zvu na setkání Čechů, Slováků, Moravanů, na setkání s odborníky a osobnostmi, s nimiž budeme moci strávit společně celý den a načerpat vědomosti, ale i energii do dalšího období, předat si zkušenosti, jak to máme v těch našich republikách 🙂.

Na Zubereckých chodníčcích se budete moci potkat a seznámit, kromě hostů na letáčku, moc se na ně těším, i se zástupci alternativních médií, do Zuberece dorazí Robin Čumpelík z Inovace republiky, David Formánek z Otevři svou mysl, Daniela Špiritová z BezPressuNews, Jiří Havel z Národní rady obnovy, milí přátelé ze Srdcem k lidem, hosté ze Slovenska, Robert Merva z vydavatelství Torden a další, zveřejňovat budu průběžně.

Srdečně zvu, volejte kvůli rezervaci místa, oběda a večeře na číslo uvedené na letáčku, v pondělí začaly rezervace a už se to pomalu plní, mohlo by nás být okolo stovky, možná více, vloni na prvním setkání nás bylo 130, tak uvidíme, kapacita je. Těšíme se moc, je to krásné prostředí, hory, skanzen, termály, pro zájemce poslední lyžovačka už bez turistů, kdy končí sezóna a začíná pravé jaro na horách.

Nejlepší je prodloužený víkend, sobota bude vytížená, program od rána až do pozdního večera, tak je pohodlné přijet už v pátek a zažít páteční večerní, neformální setkání s alternativními médii v místní pizzerii UNO, odjezd v neděli nejlépe. Někdo minule přijel dříve, odjel později, hlavně ti, co chtěli zůstat na horách, projít se, vykoupat, a tak.

Moc se na vás všechny těším.

Petr Bohuš a Modrý jelen

2 komentáře: „Zuberecké chodníčky. Setkání alternativních médií, odborníků, Čechů, Slováků, Moravanů…