Jelenovy lázně

Pravda od lékařky, která přestala věřit západní medicíně

Od covidu k biorezonanci. MUDr. Vladimíra Beranová Nezvalová. Otevřená výpověď. Upřímně o tom, co se dělo, co se děje.

7 komentářů: „Pravda od lékařky, která přestala věřit západní medicíně

  • jen tak malou „konspiračku“ jsem proočkován od paty až po konečky vlasů , ale socialistickými vakcínami . Co bylo zájmem soc. státu ? Zdraví jedinec aby přidanou hodnotou své práce vrátil státu jeho investice . Zájmem „bigpharma“ je zisk a zase zisk ! Myslíte že jeho zájmem je Vás vyléčit ? Kdepak jeho zájmem je Vás léčit no pravda koho by pak léčil že ? A dál už si to domyslete sami jen douška : bigpharma většinou neřeší sociální dopady léčby ty přenechává státu. Věřte nevěřte je to jen konspiračka

    Reagovat
  • Paní doktorka tvrdí, že ze zdravotnictví odešla, ale nějak se zapomněla zmínit, že byla odejita, protože na Facebooku zveřejňovala zdravotnickou dokumentaci pacientů, a pak už byla se svou reputací ve zdravotnictví prakticky nezaměstnatelná.

    Po svých kolezích požaduje medicínu založenou na důkazech, ale přitom se sama se odváží diagnostikovat osoby, se kterými se v životě osobně neviděla, a pochopitelně ani nemohla byť jen nahlédnout do jejich zdravotnické dokumentace. Prostě „je přesvědčena“, a tím je diagnóza hotova.

    No a teď bude po důvěřivých lidech vybírat za „léčbu“ metodou, o jejichž účincích nejsou přesvědčivé důkazy.

    Reagovat
    • Mohu jen říci, že mně osobně paní doktorka frekvenční léčbou velmi velice pomohla. Argumentum ad hominem mne nezajímá, to přenechávám ulici.

      Reagovat
  • Takových lékařů je víc. V Rakousku např. Dr. Konstantina Rösch, která byla vyhozena z práce. Dr. Peer Eifler, ten musel utéct do Afriky. V Německu to bylo několik lékařů, kteří když měli jiný názor, než ten „správný“, tak byli perzekuováni. A také ve Švýcarsku. Českou scénu jsem moc nesledovala. Ostatně v Rakousku to bylo hrozné. Nikdo nesměl říct svůj názor, protože jinak by byl konspirační teoretik, lhář, proruský troll apod. Začala „válka“ na Ukrajině, a najednou covid zmizel. Ty lidi s vedlejšími účinky po vakcínách potkávám denně. Hodně sportujeme, tak mi teď lidé říkají, že už nemohou jako dřív. Já se nenechala a nenechám. Krásný den všem!

    Reagovat
  • Chodím na Bicom jinde a musím říct že takhle by měly být vybaveny všechny lékařské ordinace (aby „léčení“ v mnoha případech nepřipomínalo středověk!) Nevýhodou je delší čas jednoho sezení a taky to, že je pojišťovna zatím neplatí. Ale cena není nedostupná. Za chemické léky platíme více!
    Osobně jsem s biorezonanční léčbou velmi spokojena a všem ji doporučuji.

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *